Hols de Man praat u bij

Uw cijfers als kompas

Als Rotterdams bedrijf houden wij van de havens en het water. Niet voor niets zijn de foto’s op deze website gemaakt op de kades van Katendrecht. Ook als het om cijfers gaat druk ik me graag uit in nautische termen; uw cijfers zijn het kompas waarop u vaart.

U als ondernemer weet het: een bedrijf runnen lukt pas als de cijfers kloppen. Cijfers zijn de basis voor de verslaglegging, aangiftes en prognoses. Ze bepalen uw mogelijkheden én ze zijn de basis voor uw persoonlijke stemming. Vooral dat laatste vind ik belangrijk, ik kijk daarom graag naar de mens achter de onderneming: de totale scoop van bedrijf tot privé.
Zodoende vervul ik vaak zelfs een coachende rol. Samen werken aan een duurzame relatie, daar geloven ik en mijn team in. Want ook wij zijn erbij gebaat als het goed gaat met u en met uw bedrijf.

Hoewel wij een zakelijke dienstverlener zijn, vinden wij warmte in relaties heel belangrijk. Daarom heb ik gekozen voor vriendelijke kleuren, een rond lettertype en een heldere indeling in onze nieuwe huisstijl. Zakelijk, toch net even anders en dat is niet voor niets. Want bij ons mag u rekenen op een frisse blik en op heldere adviezen, zodat u goed kunt navigeren.

 

® Hols de Man 2021  |  privacy statement